Dit is GoldFlex®

GoldFlex® staat dag en nacht voor je klaar om jouw talent naar een hoger niveau te tillen, met maximale inzet voor zowel persoonlijke als professionele groei. Let’s level up together!

Bij ons is niets onmogelijk

Bij GoldFlex® geloven we in een continu streven naar ontwikkeling en efficiëntie. Onze toewijding aan grenzeloze mogelijkheden drijft ons om voortdurend te evolueren, zodat we altijd de beste oplossingen kunnen bieden voor jouw personeelsbehoeften. Of het nu gaat om uitzenden, werving en selectie, of detacheren, Wij zijn er klaar voor om de standaard te doorbreken en nieuwe successen te ontdekken. Beleef de GoldFlex®-ervaring, waar creativiteit en flexibiliteit elkaar ontmoeten voor jouw groei en welzijn!

Bekijk vacatures

Het GoldFlex team

Ons toegewijde team bij Goldflex® staat klaar om jou te begeleiden in je zoektocht naar de perfecte baan of het juiste personeel. Gedreven door passie verbinden onze experts talent met kansen!

“infra, bouw en logistiek vormt mijn basis. Als intercedent sta ik klaar met branche-specifieke kennis om opdrachtgevers te ondersteunen bij het vinden van de juiste oplossingen.”

Thomas van den Berg

GoldFlex® Intercedent

+31 641 798 401
Thomas@goldflex.nl

“Techniek, Industrie en logistiek vormt mijn basis. Als intercedent sta ik klaar met branche-specifieke kennis om opdrachtgevers te ondersteunen bij het vinden van de juiste oplossingen.”

Ricardo de Jongh

GoldFlex® Intercedent

+31 642 345 547
Ricardo@goldflex.nl

Talk with us!

Vragen over vacatures, carrièreadvies of gewoon zin in een praatje? Hit us up op WhatsApp, we staan voor je klaar!

Whatsapp

Liever persoonlijk contact?

Heb je specifieke vragen, wil je een afspraak inplannen? We zijn er voor jou! Kies hieronder de optie die het beste bij je past en we nemen snel contact met je op.

Neem contact op