GoldFlex® Lidmaatschappen en Certificeringen

GoldFlex® doet er alles aan om kwaliteit te waarborgen

Goldflex Lidmaatschappen en certificeringen

Goldflex is bezig en of bezit de volgende keurmerken en certficeringen.

  • Zzp Keurmerk
  • Nbbu lid
  • bezig met SNA
  • Alle intercedenten gecertificeerd

Wij halen uw vacature persoonlijk op

Met GoldFlex® Vacature Ophaalservice nemen we de drempel weg voor jouw werving. Onze experts komen persoonlijk langs, verzamelen alle nodige informatie en zorgen ervoor dat jouw vacature binnen 2 online zichtbaar is voor toptalent. Geen gedoe, geen wachttijd en compleet vrijblijvend – alleen directe resultaten. Ervaar de efficiëntie van GoldFlex®!

Vacature aanmelden

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten? Stuur ons dan een bericht, of bel ons op maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00. GoldFlex®!

Het keurmerk Zzp-bemiddeling is van belang voor bedrijven die op zoek zijn naar zzp’ers voor opdrachten. Dit keurmerk wordt uitgegeven door de NBBU en fungeert als een certificering voor bemiddelingsbureaus die zzp’ers assisteren bij het vinden van werk.

Wanneer een bemiddelingsbureau dit keurmerk heeft, betekent het dat ze hun diensten op een professionele wijze uitvoeren en voldoen aan alle wet- en regelgeving. Dit is essentieel, omdat het ervoor zorgt dat eventuele risico’s voor jou als opdrachtgever worden beperkt. Dus, als je op zoek bent naar betrouwbare partners in de wereld van zzp-bemiddeling, is het raadzaam om aandacht te besteden aan het keurmerk! Het fungeert als een soort kwaliteitsgarantie en geeft aan dat je met een gerust hart kunt samenwerken met dat bemiddelingsbureau. 👍🌟

Het NBBU keurmerk, ontwikkeld door de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen, is een kwaliteitskeurmerk voor uitzend- en bemiddelingsbureaus. Dit keurmerk wordt toegekend aan bedrijven die voldoen aan de normen van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Als NBBU-lid dienen wij te voldoen aan strikte eisen en ondergaan we regelmatige controles, waaronder een verplichte cao-controle. Ons NBBU-keurmerk staat garant voor naleving van financiële en administratieve criteria, wat zorgt voor professionaliteit en betrouwbaarheid in onze dienstverlening.

Wat is de SNA? Het SNA-keurmerk, dé sleutel tot een soepele en betrouwbare samenwerking. In de wereld van uitzending en projectwerk is dit keurmerk de standaard die inleners, opdrachtgevers, detacheerders en payrollondernemingen beschermt tegen onnodige risico’s. Met regelmatige controles wordt gezorgd voor een solide naleving van arbeidsverplichtingen, waardoor jouw onderneming niet alleen stabiel maar ook eigentijds en professioneel opereert. Ontdek de kracht van het SNA-keurmerk voor een toekomstgerichte samenwerking!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Wij staan altijd voor u klaar.

Heb je vragen of ben je opzoek naar nieuw talent ? Bel ons direct! Of vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Ontdek de efficiëntie van GoldFlex® voor jouw personeelsbehoeften.
Contact opnemen