Detacheren via GoldFlex®

Flexibel inzetbaar, zorgeloos en zonder werkgeversrisico’s. Ideaal voor diverse projecten en specifieke opdrachten!

In dienst bij GoldFlex®, geselecteerde specialisten in actie voor jou!

GoldFlex® biedt gespecialiseerde arbeidskrachten, klaar om in actie te komen en jouw team te versterken. Met de focus op jong en specialistisch talent, leveren wij flexibele oplossingen die aansluiten bij de eisen van de moderne werkplek. Ontdek de kracht van samenwerking met GoldFlex en bevorder de groei van je organisatie.

Contact opnemen

Hoe het werkt

Wat jij kan verwachten in een samenwerking.

1. Intakegesprek

Graag horen wij wanneer je versterking nodig hebt en welke criteria cruciaal zijn. Wij kijken er naar uit om jullie inzichten te verkrijgen, zodat we gerichte oplossingen kunnen bieden op jullie eisen.

2. Voorselectie

Hier in gaan we kijken welke kandidaten aansluiten op jullie behoeften en krijgen jullie regelmatig CV’s door gestuurd.

3. Kennismaking

De juiste kandidaat gevonden? Dan gaan we een persoonlijke kennismaking inplannen.

4. Golden match

Hier gaat de kandidaat aan de slag, terwijl wij voortdurend in contact blijven en ondersteuning bieden waar nodig. We verzamelen regelmatig feedback om de Golden match te behouden!

Detacheren via GoldFlex®

Ontdek de toegevoegde waarde voor jouw bedrijf met GoldFlex®’ detacheringsoplossingen! Detacheren bij ons biedt soepele inzetbaarheid, hooggekwalificeerd personeel en een naadloze samenwerking voor direct succes. Leer de specifieke voordelen van GoldFlex® Detachering kennen!

  • Voordelen uit onze Golden Offer.
  • Bespaar tijd en moeite – wij nemen het cv-spitten, gesprekken voeren en referentiechecks voor onze rekening.
  • Maximale inspanning van ons en minimale inspanning voor jou
  • Geen werkgeversrisico’s zoals ziekte of uitval. Dit nemen wij voor onze rekening.
  • Je betaalt alleen voor gewerkte uren. Je aanvraag is dus altijd vrijblijvend.
  • Eigen Bus/Gereedschap/Software mogelijk.
  • Zekerheid door vaste uren.

 

Wij halen uw vacature persoonlijk op

Met GoldFlex® Vacature Ophaalservice nemen we de drempel weg voor jouw werving. Onze experts komen persoonlijk langs, verzamelen alle nodige informatie en zorgen ervoor dat jouw vacature binnen 2 uur online zichtbaar is voor toptalent. Geen gedoe, geen wachttijd en compleet vrijblijvend – alleen directe resultaten. Ervaar de efficiëntie van GoldFlex®!

Boek Ophaalservice

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten? Stuur ons dan een bericht, of bel ons op maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00. GoldFlex®!

Detacheren is een arbeidsvorm waarbij een werknemer (gedetacheerde) in dienst is bij GoldFlex® en vervolgens tijdelijk wordt ingezet bij een opdrachtgever voor specifieke projecten of opdrachten.

Detacheren met GoldFlex® biedt soepele inzetbaarheid van gekwalificeerd personeel, risicoloos voor de opdrachtgever en een naadloze samenwerking voor direct succes.

Detacheren betekent dat een werknemer in dienst is bij GoldFlex® en tijdelijk wordt ingezet bij een opdrachtgever voor specifieke projecten. Bij uitzenden blijft de werknemer in dienst bij GoldFlex® maar wordt flexibel ingezet bij verschillende opdrachtgevers voor kortere periodes.

GoldFlex® biedt detacheringsoplossingen voor diverse sectoren, waaronder techniek, industrie en logistiek.

Deze worden in overleg vastgesteld en transparant gecommuniceerd. Het voordeel is dat GoldFlex® de werkgeversrisico’s draagt.

Wij staan altijd voor u klaar.

Heb je vragen of ben je opzoek naar nieuw talent ? Bel ons direct! Of vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Ontdek de efficiëntie van GoldFlex® voor jouw personeelsbehoeften.
Contact opnemen