Uitzenden via GoldFlex®

Flexibel inzetbaar, zorgeloos en zonder werkgeversrisico’s. Ideaal voor snelle groei en piekmomenten!

In dienst bij GoldFlex®, in actie voor jou!

GoldFlex® brengt jou de perfecte kandidaten, klaar om in actie te komen en jouw team te versterken. Met een focus op jong en dynamisch talent, bieden wij flexibele oplossingen die passen bij de behoeften van de moderne werkplek. Ontdek de kracht van samenwerking met Goldflex en geef een boost aan je organisatie.

Contact opnemen

Hoe het werkt

Wat jij kan verwachten in een samenwerking.

1. Intakegesprek

Graag horen wij wanneer je versterking nodig hebt en welke criteria cruciaal zijn. Wij kijken er naar uit om jullie inzichten te verkrijgen, zodat we gerichte oplossingen kunnen bieden op jullie eisen.

2. Voorselectie

Hier in gaan we kijken welke kandidaten aansluiten op jullie behoeften en krijgen jullie regelmatig CV’s door gestuurd.

3. Kennismaking

De juiste kandidaat gevonden? Dan gaan we een persoonlijke kennismaking inplannen.

4. Golden match

Hier gaat de kandidaat aan de slag, terwijl wij voortdurend in contact blijven en ondersteuning bieden waar nodig. We verzamelen regelmatig feedback om de Golden match te behouden!

Uitzenden via GoldFlex®

Ontdek de meerwaarde voor jouw bedrijf met GoldFlex®! Inhuren bij ons staat garant voor soepele inzetbaarheid, gekwalificeerd personeel en een naadloze samenwerking voor direct succes. Leer de voordelen van GoldFlex® kennen!

 • Voordelen uit onze Golden Offer
 • Snel een golden match
 • Maximale inspanning van ons en minimale inspanning voor jou
 • Geen werkgeversrisico’s zoals ziekte of uitval. Dit nemen wij voor onze rekening.
 • Geen administratieve rompslomp. De administratie en uitbetalen van het salaris doen wij.
 • Je betaalt alleen voor gewerkte uren. Je aanvraag is dus altijd vrijblijvend.

Wij halen uw vacature persoonlijk op

Met GoldFlex® Vacature Ophaalservice nemen we de drempel weg voor jouw werving. Onze experts komen persoonlijk langs, verzamelen alle nodige informatie en zorgen ervoor dat jouw vacature binnen 2 uur online zichtbaar is voor toptalent. Geen gedoe, geen wachttijd en compleet vrijblijvend – alleen directe resultaten. Ervaar de efficiëntie van GoldFlex®!

Boek direct ophaalservice

Veelgestelde vragen

Jou vraag er niet tussen? contact ons op tel:0183213047

Uitzenden betekent dat een bedrijf, zoals het onze, helpt bij het vinden van tijdelijk/vast werk voor mensen. We matchen werkende en werkzoekenden met tijdelijk/vast banen bij andere bedrijven die extra hulp nodig hebben of meer vast personeel. Het is als een samenwerking om te zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek is.

 1. Flexibiliteit: Uitzendkrachten bieden flexibiliteit, waardoor bedrijven snel kunnen inspelen op veranderingen in de vraag naar personeel.
 2. Snelheid: Het proces van het inhuren van uitzendkrachten is vaak sneller dan het traditionele wervingsproces, waardoor bedrijven snel aan hun personeelsbehoeften kunnen voldoen.

 3. Kostenbesparing: Bedrijven kunnen kosten besparen op werving en selectie, training en administratieve taken, aangezien het uitzendbureau deze verantwoordelijkheden op zich neemt.

 4. Uitzicht op vast dienstverband: Voor bedrijven die streven naar stabiliteit, biedt het inhuren van uitzendkrachten vaak de mogelijkheid om hen na verloop van tijd een vast dienstverband aan te bieden. Dit geeft zowel het bedrijf als de uitzendkracht de kans om een langdurige samenwerking op te bouwen, gebaseerd op bewezen prestaties en een goede match.

 5. Specialistische vaardigheden: Uitzendkrachten kunnen specifieke vaardigheden en expertise bieden die een bedrijf mogelijk tijdelijk nodig heeft, zonder dat ze zich aan een langetermijnverplichting hoeven te committeren.

 6. Uitzendbeding: Het uitzendbeding geeft bedrijven de mogelijkheid om flexibel om te gaan met het aantal ingehuurde uitzendkrachten, afhankelijk van de bedrijfsbehoefte, wat extra aanpassingsvermogen biedt.

 

Het verschil tussen uitzenden en detacheren ligt voornamelijk in de aard van de arbeidsrelatie en de duur van de samenwerking:

 1. Uitzenden:

  • Bij uitzenden wordt een werknemer, via een uitzendbureau, tijdelijk geplaatst bij een ander bedrijf.
  • De focus ligt op (vaak)flexibiliteit, waarbij de uitzendkracht voor een kortere periode wordt ingezet om bijvoorbeeld seizoensgebonden drukte op te vangen.
  • Het uitzendbureau blijft de formele werkgever.
 2. Detacheren:

  • Bij detacheren wordt een werknemer ook tijdelijk elders geplaatst, maar met de intentie van een langere samenwerking.
  • De detacheerder blijft de formele werkgever, maar de gedetacheerde werknemer is langer betrokken bij het project of de functie.
  • Detacheren wordt vaak ingezet bij projecten waarvoor specifieke vaardigheden nodig zijn.

Het verschil tussen uitzenden en payrollen ligt in de aard van de arbeidsrelatie en de verantwoordelijkheden van de werkgever:

 1. Uitzenden:

  • Bij uitzenden wordt een werknemer, via een uitzendbureau, tijdelijk geplaatst bij een ander bedrijf.
  • Het uitzendbureau is de formele werkgever, en zij dragen de verantwoordelijkheid voor zaken zoals loonbetaling, belastingen en sociale premies.
  • De nadruk ligt op flexibiliteit, en de uitzendkracht kan voor verschillende opdrachtgevers worden ingezet.
 2. Payrollen:

  • Bij payrollen wordt een werknemer geworven door het bedrijf zelf, maar het formele werkgeverschap wordt overgedragen aan een payrollbedrijf.
  • Het payrollbedrijf neemt de administratieve lasten over, zoals salarisadministratie en juridische verplichtingen, terwijl het bedrijf de werknemer dagelijks aanstuurt.
  • De nadruk ligt op het ontzorgen van werkgevers van administratieve taken, terwijl ze nog steeds controle hebben over de dagelijkse werkzaamheden van de werknemer.

In het kort: bij uitzenden zorgt het uitzendbureau voor werving en werkgeverschap, terwijl bij payrollen het bedrijf zelf werft en het payrollbedrijf de administratieve verantwoordelijkheden draagt.

De kosten voor het huren van een uitzendkracht variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals het functieniveau, de ervaring van de uitzendkracht, de branche, en de duur van de tewerkstelling. Over het algemeen omvatten de kosten:

 1. Uurloon van de uitzendkracht: Dit is het salaris dat het uitzendbureau aan de uitzendkracht betaalt.

 2. Bemiddelingskosten: Sommige uitzendbureaus brengen een eenmalige bemiddelingsvergoeding in rekening bij het aangaan van de samenwerking. Dit kan een vast bedrag of een percentage van het salaris zijn.

 3. Administratieve kosten: Deze kosten dekken administratieve taken zoals salarisadministratie, contractbeheer en andere wettelijke verplichtingen.

 4. Secundaire arbeidsvoorwaarden: Afhankelijk van de afspraken kunnen secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantiegeld en vakantiedagen, ook van invloed zijn op de totale kosten.

 5. CAO-afspraken: De collectieve arbeidsovereenkomst (CAO) in de betreffende branche kan bepalingen bevatten die van invloed zijn op de arbeidsvoorwaarden en indirect op de kosten.

Vaak in de uitzendwereld word een omreken factor gebruik zie hier onder de voorbeeld berekening.

Stel, een uitzendkracht heeft een bruto uurloon van €10,- en de omrekenfactor is 2,4. De kosten die je betaalt voor de uitzendkracht worden als volgt berekend:

€10,- (bruto uurloon) x 2,4 (omrekenfactor) = € 24,- per gewerkt uur, exclusief btw. 

Wil je direct inzicht in jouw prijs? Gebruik dan de onderstaande link om snel en eenvoudig een prijsindicatie te verkrijgen:

Klik Hier

Mocht je verdere vragen hebben of persoonlijke help nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen!

Inzicht in de prijs Contact

Wij staan altijd voor u klaar.

Heb je vragen of ben je opzoek naar nieuw talent ? Bel ons direct! Of vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Ontdek de efficiëntie van GoldFlex® voor jouw personeelsbehoeften.
Contact opnemen