Werving & Selectie via GoldFlex®

Vind de juiste match voor succes met GoldFlex®, waar talent en kansen samenkomen!

In actie met GoldFlex®. Snel, zorgvuldig, jouw Golden match!

Op zoek naar een nieuwe collega maar lukt het niet de vacature te vervullen? Kies voor werving en selectie bij GoldFlex®! Dankzij ons netwerk bereikt jouw vacature snel duizenden werkzoekenden. Onze recruiters selecteren de allerbesten voor een gesprek en stellen de perfecte match aan jou voor, soms al binnen één dag. Dus, heb je snel vast personeel nodig? Wij helpen je graag. Met werving en selectie geef je ons de opdracht om de meest geschikte kandidaat voor jouw vacature te vinden. Jij bent wettelijk werkgever en zelf verantwoordelijk voor de indiensttreding, het salaris en de kosten bij verzuim of uitval.

Contact opnemen

Hoe het werkt

Wat jij kan verwachten in een samenwerking.

1. Intakegesprek

Graag horen wij wanneer je versterking nodig hebt en welke criteria cruciaal zijn. Wij kijken er naar uit om jullie inzichten te verkrijgen, zodat we gerichte oplossingen kunnen bieden op jullie eisen.

2. Voorselectie

Hier in gaan we kijken welke kandidaten aansluiten op jullie behoeften en krijgen jullie regelmatig CV’s door gestuurd.

3. Kennismaking

De juiste kandidaat gevonden? Dan gaan we een persoonlijke kennismaking inplannen.

4. Golden match

Hier gaat de kandidaat aan de slag, terwijl wij voortdurend in contact blijven en ondersteuning bieden waar nodig. We verzamelen regelmatig feedback om de Golden match te behouden!

Werving & Selectie via GoldFlex®

Direct succes met soepele inzetbaarheid en hooggekwalificeerd personeel. Ontdek onze voordelen!

  • Voordelen uit onze Golden Offer.
  • Een groot online bereik.
  • Bespaar tijd en moeite – wij nemen het cv-spitten, gesprekken voeren en referentiechecks voor onze rekening.
  • Alleen de allerbeste kandidaten bij jou op gesprek.

Wij halen uw vacature persoonlijk op

Met GoldFlex® Vacature Ophaalservice nemen we de drempel weg voor jouw werving. Onze experts komen persoonlijk langs, verzamelen alle nodige informatie en zorgen ervoor dat jouw vacature binnen 2 uur online zichtbaar is voor toptalent. Geen gedoe, geen wachttijd en compleet vrijblijvend – alleen directe resultaten. Ervaar de efficiëntie van GoldFlex®!

Boek Ophaalservice

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten? Stuur ons dan een bericht, of bel ons op maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 17:00. GoldFlex®!

Werving en selectie bij GoldFlex® is een dienst waarbij wij voor jou op zoek gaan naar geschikte kandidaten voor een specifieke functie. Wij nemen het volledige wervingsproces uit handen.

Ja, wij betrekken opdrachtgevers actief bij het selectieproces. Jouw inbreng en specifieke eisen zijn essentieel om de perfecte match te vinden voor jouw organisatie.

De kosten variëren en worden in overleg vastgesteld. Transparantie is belangrijk voor ons, en we communiceren duidelijk over de kosten voordat het proces begint.

Dat doe jij. Wij verzorgen het gehele werving- en selectieproces tot aan de indiensttreding. Vanaf dat moment ben jij de wettelijke werkgever en verantwoordelijk voor bijvoorbeeld de uitbetaling van het salaris van de kandidaat en kosten die komen kijken bij ziekteverzuim. Laat jij óók dit liever aan ons over? Kies dan voor een uitzendkracht van GoldFlex® en wij regelen alles.

De communicatie is nauw en transparant. Wij houden opdrachtgevers regelmatig op de hoogte van de voortgang en betrekken hen bij belangrijke beslissingen tijdens het wervingsproces.

Wij staan altijd voor u klaar.

Heb je vragen of ben je opzoek naar nieuw talent ? Bel ons direct! Of vul het contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op. Ontdek de efficiëntie van GoldFlex® voor jouw personeelsbehoeften.
Contact opnemen